Prof. Dr. Wim de Ridder

Directeur Future Studies & Hoogleraar Toekomstonderzoek Universiteit Twente

Prof. Dr. Wim de Ridder is futuroloog en directeur van Futures Studies. Hij is een veelgevraagd spreker en heeft veel gepubliceerd. Wim is gespecialiseerd in strategische advisering van organisaties die voorop willen lopen of worden bedreigd door digitale ontwikkelingen. Wie zich spiegelt aan het beleid van de meest succesvolle bedrijven op dit moment, komt nieuwe managementmethoden op het spoor.

Prof. dr. Lidewey E.C. van der Sluis

Hoogleraar, auteur, en spreker op het gebied van leiderschap en talentmanagement

Op het gebied van talent en leiderschap in organisaties is Lidewey van der Sluis al jaren een spraakmakende hoogleraar en inspirerende spreker en auteur. Zij is toonaangevend in haar vakgebied en weet haar kennis met flair en overtuiging over te brengen. Lidewey heeft internationale allure door haar werk aan de Nyenrode Business Universiteit, de North-West University in Zuid-Afrika, en haar masterclasses bij grotere en internationale organisaties in Europa, Scandinavië en Zuid-Afrika.

Bas Kodden

Associate Professor & Directeur Executive MBA Nyenrode Business Universiteit

Leiderschapscoach en managementwetenschapper Bas Kodden is éen van Nederlands meest gevraagde trainers in leiderschap en verandering. Hij verzorgt zowel nationaal als internationaal lezingen op het gebied van leiderschap en bevlogenheid. Hij is als Directeur van het Executive MBA verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Hij schreef meer dan 100 artikelen en boeken over leiderschap, ondernemerschap en persoonlijk ontwikkeling, waaronder internationaal gepubliceerde bestsellerboeken als Word een HELD en De Kunst van Duurzaam Presteren.

Mirjam Baars

Arbeids- en organisatiepsycholoog, onderwijskundige en bedrijfskundige.

Mirjam Baars is directeur van onderzoeksbureau SatisAction en onderzoeksdocent bij Fontys-Bedrijfskunde. Zij is verantwoordelijk voor het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling dat zij samen met PW. uitvoert. Ze kent jaarlijks het Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling toe aan organisaties die adequaat vorm geven aan talentontwikkeling. Mirjam Baars is in 2003 gepromoveerd op onderzoek naar talentontwikkeling in organisaties. Zij heeft meerdere boeken over dit thema gepubliceerd. Recent is het boek ‘Leidinggeven aan talentontwikkeling’ van haar verschenen bij Vakmedianet. 

Jan Tjerk Boonstra

Principal Consultant Human Capital Group

Jan Tjerk is Principal Consultant bij Human Capital Group, een van de grootste HRM adviesorganisaties van Nederland. Hij is ook lid van de hoofdredactie van het magazine HR Strategie, lid van de Advisory Board van business school TIAS en nauw betrokken bij HR Academy. Hij werkt samen met klanten aan HR strategie en strategische organisatieontwikkeling, performance management, strategische personeelsplanning en wendbaar organiseren.

Marc-Peter Pijper

Viisi

Marc-Peter werkt bij Viisi, een hypotheekadvies-keten dat in 2019 door Great Place to Work werd uitgeroepen tot Best Workplace van Nederland (20-50 werknemers). In zijn rol als Holacracy Coach ondersteunt hij de zelforganiserende teams binnen het bedrijf en als Compensation Architect werkte hij mee aan de ontwikkeling van het nieuwe Viisi salarismodel. Marc-Peter woont in Haarlem met zijn vrouw, tweelingdochters en zoon. 

Ester Koot

HRM Strategy Researchers

Ester heeft een bedrijfskundige achtergrond en adviseert haar klanten op basis van onderzoek. Zij is gespecialiseerd in onderzoek op het gebied van HR en arbeidsmarktvraagstukken. In medewerkersonderzoek ziet zij het als een mooie uitdaging om organisaties ècht aan de slag te laten gaan met de uitkomsten hiervan. Wat kunnen managers en leidinggevenden doen om de organisatie te veranderen en hoe gaan we dat monitoren? Ester wil weten en begrijpen wat de drijfveren van verschillende medewerkers zijn, want “if you don’t understand people, you don’t understand business”.

Sanne Audenaert

HRM Strategy Researchers

Sanne heeft een respectievelijk een bedrijfskundige en communicatiewetenschappelijke achtergrond en adviseert haar klanten op basis van onderzoek. Zij is gespecialiseerd in onderzoek op het gebied van HR en arbeidsmarktvraagstukken.

Ilona van den Ende

Happy Customers Officer

Groei is voor iedereen, dat is waar wij bij Treams in geloven. Het levert ruimte, energie, creativiteit en plezier op. Voor mensen, teams en organisaties. In een groeiende organisatie ontstaat er ruimte voor medewerkers om te groeien en ontwikkelen. Het platform van Treams is de ideale sidekick voor iedere organisatie. Wat je groeidoelstelling ook is: groeien in omzet, kwaliteit, cultuur, innovativiteit of kennis. Met de software van Treams kunnen medewerkers continu feedback vragen op hun voortgang, duidelijke doelen stellen en op ieder moment bijwerken en hun kennis en vaardigheden vergroten. Zo worden medewerkers elke dag een beetje beter

Sven Romkes

People Development Consultant

Mij naam is Sven Romkes. Ik ben People Development bij ABN AMRO. Daar heb ik het B-Able programma opgericht dat verschillende mensen met uiteenlopende beperkingen aan een duurzame baan help. In voornamelijk reguliere functies, maar soms ook in gecreëerde functies zoals de participatieadvies, koffie in gebarentaal en het warme welkom. In het weekend vind ik het lekker om te schrijven, quizzen en bordspellen te doen en pak ik graag de handbike om even te fietsen. Ook treed ik regelmatig op als sit-down comedian om mensen aan het lachen te maken met mijn shows: ’50 gegronde redenen om een gehandicapte te haten’ en ‘Inclusieve Staat’.

Jannie Boer & Pauline van der Veeken

Power Experts

Het is onze grootste frustratie dat twijfel, onzekerheid of een verkeerd zelfbeeld ervoor zorgen dat veel mensen niet de beste versie van zichzelf zijn en durven te laten zien wie ze zijn. Mensen verstoppen zich, waarderen en ontwikkelen onvoldoende wat hun allergrootste kracht is.  Ze leven daardoor niet hun volle potentieel. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe bijzonder ze zijn.

Lies Jansen

HR Director

PauwR is digital marketing bureau met 40 young professionals. Binnen PauwR maak ik deel uit van het Management Team waar ik de verantwoordelijkheid draag m.b.t. Human Resources, met een focus op ontwikkeling en cultuur!

Ralph Deguelle

Medeoprichter & Directeur

Gedreven, resultaatgericht mét aandacht voor de mens kenmerken Ralph. Met een IT achtergrond is hij in 2006 samen met een compagnon maatwerk software bedrijf Kabisa gestart. Bij Kabisa is Ralph trots op het beste werkgeverschap, waar coachend leiderschap een belangrijk element is. Naast directeur en HR verantwoordelijke bij Kabisa is hij founder van detacheringsbedrijf Kiota en integratieproduct Dovetail.