Congres Talent & Performance Management 2019

Congres Talent & Performance Management 2019

Prof. Dr. Wim de Ridder

Directeur Future Studies & Hoogleraar Toekomstonderzoek Universiteit Twente

Prof. Dr. Wim de Ridder is futuroloog en directeur van Futures Studies. Hij is een veelgevraagd spreker en heeft veel gepubliceerd. Wim is gespecialiseerd in strategische advisering van organisaties die voorop willen lopen of worden bedreigd door digitale ontwikkelingen. Wie zich spiegelt aan het beleid van de meest succesvolle bedrijven op dit moment, komt nieuwe managementmethoden op het spoor.

Prof. dr. Lidewey E.C. van der Sluis

Hoogleraar, auteur, en spreker op het gebied van leiderschap en talentmanagement

Op het gebied van talent en leiderschap in organisaties is Lidewey van der Sluis al jaren een spraakmakende hoogleraar en inspirerende spreker en auteur. Zij is toonaangevend in haar vakgebied en weet haar kennis met flair en overtuiging over te brengen. Lidewey heeft internationale allure door haar werk aan de Nyenrode Business Universiteit, de North-West University in Zuid-Afrika, en haar masterclasses bij grotere en internationale organisaties in Europa, Scandinavië en Zuid-Afrika.

Bas Kodden

Associate Professor & Directeur Executive MBA Nyenrode Business Universiteit

Leiderschapscoach en managementwetenschapper Bas Kodden is éen van Nederlands meest gevraagde trainers in leiderschap en verandering. Hij verzorgt zowel nationaal als internationaal lezingen op het gebied van leiderschap en bevlogenheid. Hij is als Directeur van het Executive MBA verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Hij schreef meer dan 100 artikelen en boeken over leiderschap, ondernemerschap en persoonlijk ontwikkeling, waaronder internationaal gepubliceerde bestsellerboeken als Word een HELD en De Kunst van Duurzaam Presteren.

Mirjam Baars

Arbeids- en organisatiepsycholoog, onderwijskundige en bedrijfskundige.

Mirjam Baars is hoofd Opleiding & Ontwikkeling aan Tilburg University. Daarnaast is zij directeur van onderzoeksbureau SatisAction. Vanuit dit bureau voert ze jaarlijks het NRC Beste Werkgevers Onderzoek uit, waarin het thema talentontwikkeling een prominente plaats inneemt. Ze kent jaarlijks het Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling toe aan organisaties die adequaat vorm geven aan talentontwikkeling. Mirjam Baars is in 2003 gepromoveerd op onderzoek naar talentontwikkeling in organisaties. In 2006 publiceerde zij een boek over talentontwikkeling in de zorg.

Jan Tjerk Boonstra

Principal Consultant Human Capital Group

Jan Tjerk is Principal Consultant bij Human Capital Group, een van de grootste HRM adviesorganisaties van Nederland. Hij is ook lid van de hoofdredactie van het magazine HR Strategie, lid van de Advisory Board van business school TIAS en nauw betrokken bij HR Academy. Hij werkt samen met klanten aan HR strategie en strategische organisatieontwikkeling, performance management, strategische personeelsplanning en wendbaar organiseren.