2.1 Talentontwikkeling en (stimuleren van) mobiliteit
Spreker: Eipie Bonnema 

Werk verandert steeds sneller. En de eisen aan aanpassingsvermogen van organisaties nemen toe. Daarnaast leven we als mensen steeds langer. We hebben waarschijnlijk straks wel 3 carrières. Carrières waarvan we nu het bestaan niet eens weten. Hoe krijg je als organisatie je medewerkers hierin mee? Hoe zorg je dat ze in ontwikkeling en beweging blijven zodat je ook als organisatie wendbaar blijft? Talentontwikkeling en –benutting speelt hierin een belangrijke sleutelrol. Niet alleen voor de happy few, maar voor iedereen in de organisatie. Wil je weten hoe? 


2.2: Niet lullen maar poetsen! 
Spreker: Marc Korse 

Hoe haal je het beste uit je jezelf en uit je team? Dat is de vraag die je in deze sessie beantwoord krijgt. Het is een kwestie van niet lullen maar poetsen! In deze energieke en prikkelende sessie onderga je wat je kunt doen, hoe je dat kunt doen en welke resultaten dat oplevert. Je hebt daarmee een format in handen die je kunt vertalen naar jouw unieke dagelijkse praktijk 
 

2.3: Recruitment van de juiste talenten
Spreker: Marleen de Vries

Als je in een krappe arbeidsmarkt getalenteerde potentiële medewerkers voor je wilt winnen, dan trek je alles uit de kast, … toch? Of toch niet? Ik wil je vertellen over hoe we bij TOPdesk duurzaam groeien én hoe sterk dit is gekoppeld aan hoe je omgaat met het bestaande talent in de organisatie. Tegelijk is het interessant om als HR professional bewust te worden van hoeveel invloed jij op de inhoud van recruitment hebt en dat dit bijdraagt aan het resultaat.