Jef Staes

Bevlogen TEDx spreker, auteur en autoriteit op het gebied van lerende en innovatieve organisaties

De verhalen van Jef over rode apen en passieloze schapen maken furore in België en Nederland. Jef was Corporate Learning Officer bij Siemens en is nu zelfstandig expert op het vlak van leren en innovatie. Met zijn flamboyante vertelstijl en confronterende stellingen schetst hij waarom organisaties & onderwijs-instellingen simpelweg niet gebouwd zijn om de innovatie- en informatievloedgolf te trotseren. Op dit moment werkt hij aan de Red Monkey Company met als missie het innovatief vermogen van organisaties drastisch te verhogen. Jef Steas stelt zich in zijn vlog aan u voor.

 

Kilian W. Wawoe

Organisatiepsycholoog, auteur, docent & veelgevraagd spreker

Dr. Kilian W. Wawoe werkte 11 jaar bij ABN-AMRO Bank waar hij verschillende Senior Human Resources functies in o.a. Nederland, Monaco, België en India bekleedde. Thans werkt hij als docent Human Resources Management aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. In 2017 verscheen zijn meest recente boek 'Het Nieuwe Belonen', waarin de theorie en de praktijk van het belonen en beoordelen uiteen wordt gezet.

 

Ber Damen

Bedrijfskundige & organisatiepsycholoog

Ber Damen heeft twintig jaar ervaring met het leiden en managen van professionele organisaties en dertig jaar ervaring als adviseur. Zijn expertise ligt op het terrein van strategierealisatie, organisatieontwikkeling en veranderkunde en hij ondersteunt organisaties in het ontwikkelen van hun koers, leiderschap en medewerkers. Daarnaast is hij als lector voor de Master in HRM verbonden aan Hogeschool Avans+ en de auteur van diverse managementboeken.

Mirjam Baars

Onderwijskundige, bedrijfskundige, gespecialiseerd in talentontwikkeling

dr. Mirjam Baars is onderwijskundige, bedrijfskundige en bedrijfspsycholoog en gespecialiseerd in talentontwikkeling. Zij promoveerde op dit thema in 2003 en heeft sindsdien binnen honderden organisaties onderzoek gedaan naar talentontwikkeling. Samen met PW. voert zij het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling uit. Met dit onderzoek kunnen organisaties het Keurmerk Talentontwikkeling verkrijgen. Zie: www.nationaalonderzoektalentontwikkeling.nl

Eipie Bonnema

Beleidsadviseur Duurzame Inzetbaarheid en Talent Development

Eipie Bonnema werkt als beleidsadviseur en programmamanager op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid en Talent Development. Ze heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en implementeren van beleid en initiatieven op het gebied van onder andere Duurzame Inzetbaarheid, Talentontwikkeling en Mobiliteit. Ze doet dit vanuit expertise van HR, Veranderkunde, Bedrijfskunde, NLP en haar (persoonlijke) ervaring van wat werkt!

Stefan op de Woerd

Eigenaar Dialog

Na een carrière als Marinier, een studie filosofie en een baan als online marketing manager bij een bank, is Stefan in 2012 gaan ondernemen. Hij is eigenaar van Perflectie en Dialog en ondersteunt organiaaties bij het vernieuwen van de HR-cyclus.

Dicky Pronk

Directeur Gingermood

Als (mede-)eigenaar van een snel groeiende organisatie voor coaching staat Dickey nog regelmatig met haar voeten in de klei en begeleidt ze raden van bestuur, directieraden, maatschappen en andere teams. Dickey houdt zich vooral bezig met vraagstukken die betrekking hebben op persoonlijke ontwikkeling en samenwerking. Haar motto is: “practice what you preach”. 

Barbara van Laere

Coach & Trainer Gingermood

Barbara werkt al vele jaren aan het succesvol verbinden van organisaties en medewerkers. Ze begon haar carrière als HR-consultant in het bankwezen. De laatste jaren is ze vooral actief als coach, gecertificeerd door MMS. In deze rol faciliteert ze individuen en teams om hun talenten te verkennen en hun potentieel verder te ontwikkelen.

Marleen de Vries

Talent Development & HR consultant

Marleen de Vries heeft 18 jaar ervaring als HR professional. Ze is werkzaam bij TOPdesk met een focus op talent development, zowel binnen en buiten de organisatie. Ze is gecertificeerd StrengthsFinder coach en verantwoordelijk voor diverse (internationale) talent- en kennisontwikkelingsprogramma’s binnen TOPdesk.

Rob Daamen

General Manager Sales bij L&D Support Nederland

Rob Daamen is reeds 30 jaar actief in de wereld van personeel. Hierin zijn recruiten, aannemen en inhuren expertises die hij zich eigen heeft gemaakt. Het recruiten heeft zich zelfs gericht op scouting (lees recruiten) van talentvolle voetballers voor de Engelse voetbalmarkt. Inmiddels is Rob overgestapt naar L&D Support Nederland, leverancier van online metingen en rapportages waar zijn kennis en kunde goed inzetbaar zijn en hij mede daardoor een bijdrage kan leveren aan het gebruik en verdere ontwikkeling van de producten. 

Marc Korse

Spreker / Trainer / Auteur / Eigenaar van Of Korse 

Marc is een ontwapenende trainer en spreker, die zich volledig richt op het beantwoorden van de vraag: hoe haal je het beste uit jezelf en je team? Marc is auteur, trainer en spreker en leidt zijn eigen onderneming Of Korse! De combinatie van een gedegen inhoud, zijn gevoel voor humor en zijn energieke houding maken dat Marc een aantrekkelijke spreker is voor elke groep.